Hantera bokningar
Var lägger jag in rabattkoden?

Så här registrerar du en rabattkod

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rabattkoden registrerar du på denna sida: https://www.hygglo.se/codes Skriv in koden i fältet och tryck på använd. Då laddas ditt konto med ett saldo.

Rabattkod

Använder du appen hittar du sidan för rabattkod under din profil.

När du sedan betalar en bokning så används det saldot du har på ditt konto. Eventuellt överskjutande belopp betalar du med kort som vanligt. Om hyran är lägre än ditt saldo så har du kvar resterande saldo på ditt konto.

OBS! Det är viktigt att lägga in rabattkoden innan du betalar, den kan inte dras i efterhand.