Hantera bokningar
När och var hämtar och lämnar jag det jag hyrt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hämta

Tid kommer du överens om med uthyraren. Lättas är att göra det via Hygglos inbyggda meddelanden. I bokningen finns en adress och om du inte kommit överens med uthyraren om någon speciell upphämtningsplats är det där du kan hämta den.

Om ni har svårt att komma överens om tid kan man försöka hitta kreativa lösningar. Vi har både användare som lagt hyrprylen i trapphuset och i en låda med kodlås på tomten - eller varför inte mötas på väg till/från jobbet? Det viktigaste är att ni kommer överens! Försäkringen gäller ändå!

Återlämna

Du återlämnar det du harr hyrt på den tid och plats som du och uthyraren har kommit överens om. Vanligast är att man möts upp på kvällen den dagen som uthyrningen tar slut och ofta på samma plats som där man hämtade.

Det är viktigt att det som avtalas mellan dig och uthyraren uppfylls. Uthyraren har rätt att få betalt för den tiden du har hyrprylen, så om du lämnar tillbaka prylen försent behöver du betala för den extra tiden, om du inte har kommit överens om något annat med uthyraren.