Inaktivera en annons

Hur du inaktiverar en annons på Hygglo

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På hemsidan i dator och mobil

Gå till dina annonser och klicka på den annons du vill inaktivera. Bläddra ner tills du ser denna knappen:

Klicka på knappen för att inaktivera annonsen. Då visas en ruta som frågar om du är säker på att du vill inaktivera annonsen. Om du väljer ja kommer annonsen att inaktiveras. Detta innebär att den inte längre kommer att visas på Hygglo och att hyrestagare inte kan skicka nya hyresförfrågningar på annonsen.

I appen

I appen går du först till din profil där du sedan går till listan över dina annonser. Tryck på den annons du vill inaktivera. Knappen finns precis nedanför bilderna. Tryck på den för att inaktivera annonsen.

Kom ihåg! Att inaktivera annonser påverkar inte befintliga hyresavtal som skapades innan inaktiveringen inträffade.