Om Hygglo
Ditt konto
Kan jag skapa ett företagskonto för uthyrning?

Ändra till företagskonto som uthyrare

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan du!

Skapa ett konto med Bank ID, antingen via Hygglos hemsida eller app. Gå sedan till din profil, där hittar du möjligheten att ändra till företagsprofil.

Skapa ett konto med BankID, antingen via Hygglos hemsida eller app. Gå sedan till din profil där du hittar möjligheten att byta till företagsanvändare.

Vad är skillnaden på ett företagskonto och ett privat konto?

Det är ingen stor skillnad på ett företagskonto och ett privat konto. Om du har ändrat till ett företagskonto kommer företagsnamnet synas på transaktionsunderlaget och i annonserna på Hygglo, och på hyrestagarens kvitto är moms inkluderat.

Kontot är dock fortfarande kopplat till ditt bankID, så du kommer fortfarande vara den enda person som kan administrera kontot.

När du själv hyr är det dock ingen skillnad då företagskonto endast gäller som uthyrare, så som hyrestagare är det samma som förut.