Skapa konto

Hur skapar du ett konto på Hygglo?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På hemsidan

Det finns lite olika vägar för att skapa ett konto på Hygglo. Från startsidan tryck på knappen där det står Logga in. Du vill då få upp möjlighet att antingen logga in på ett befintligt konto eller registrera ett konto. För att skapa ett konto använder du mobilt BankID.

Du behöver inte ha ett konto för att söka efter prylar att hyra, så du kan hitta det du letar efter innan du skapar ett konto. När du har hittat en pryl du önskar att hyra kan du skicka en hyresförfrågan. Du vill då få upp samma ruta som ber dig antingen logga in eller registrera dig.

På mobil

På hemsidan i mobil går du in på menyn och trycker där det står Logga in. Då får du upp rutan för att logga in eller registrera konto. Från den annons av den pryl du önskar att hyra får du upp rutan när du antingen skickar meddelande till uthyraren eller skickar en hyresförfrågan.

I appen

Tryck på Logga in för att logga in eller registrera ett nytt konto. Du skapar kontot med ditt mobila BankID.

Registreringsformulär

I registreringsformuläret måste du fylla i dina kontaktuppgifter (det är viktigt att de uppgifter du lämnar är korrekta, vid att lägga in felaktiga kontaktuppgifter bryter du mot våra användarvillkor).

Obs! Telefonnummer kan endast vara ett svenskt telefonnummer på Hygglo.se och norsk på Hygglo.no.

Namn hämtas direkt från ditt bankID, är det felaktigt eller önskar du ta bort några av dina mellannamn så hör av dig till oss så fixar vi det.