Att hyra ut
Hantera bokningar
Avboka en bokning & återbetala hyrestagaren

Hur avbokar man som uthyrare en bokning?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är endast om hyrestagaren avbokar att avbokningsvillkoren gäller. När en uthyrare avbokar vill hela hyresbeloppet inklusive vår bokningsavgift återbetalas till hyrestagaren.

Om du som uthyrare behöver avboka en hyra av någon anledning så har hyrestagaren alltid rätt till full återbetalning. Det är därför viktigt att det är du som avbokar. Avbokar hyrestagaren vill avbokningsvillkoren gälla och då är det inte säkert att hyrestagaren får hela beloppet återbetalt.

Avbokning via appen

Gå in i bokningen och tryck på hamburgermenyn nere till vänster. Tryck på "Återbetala uthyrningen" för att avboka och återbetala hyrestagaren.

Avbokning via hemsidan på dator

Gå in i bokningen och tryck på den röda knappen där det står "Återbetala uthyrningen" för att avboka och återbetala hyrestagaren.

Avbokning via hemsidan på mobil

Gå in i bokningen och tryck på den röda knappen där det står "Återbetala uthyrningen" för att avboka och återbetala hyrestagaren.