Så funkar Hygglo (i korthet)

Hannah avatar
Skrivet av Hannah
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att hyra

1. Sök ut den annons du är intresserad av och kolla att den är ledig i kalendern-

2. Skicka en förfrågan och skapa därmed ett konto om du inte redan har ett konto (förfrågan är ej bindande).

3. Uthyraren godkänner och du får en notis om du använder appen och ett sms om du använder webben.

4. Du betalar med kreditkort genom Hygglo för att prylen ska bli bokad.

5. Ni kommer överens om tid för upphämtning och återlämning själva.

6. Du hämtar hyrprylen på överenskommen plats och tid.

7. Du har hyrprylen under bokad period.

8. Du lämnar tillbaka hyresobjektet vid avtalad tid.

Att hyra ut

1. Lägg upp en eller flera annonser.

2. När du får en förfrågan godkänner du (eller nekar om du inte kan),

3. När hyrtagaren betalat är prylen bokad och försäkringen gäller.

4. Ni kommer överens om tid för utlämning och återlämning själva.

5. Du leverer hyrprylen på avtalad tid och plats och markerar hyrprylen som hämtat i Hygglo.

6. Hyrestagaren återlämnar hyrprylen och du markerar den som återlämnat, vilket avslutar uthyrningen och pengarna betalas ut till dig.

Hygglo tar 20% i provision på genomförda uthyrningar från uthyraren (50% på uthyrning av drönare och tillbehör till drönare). Hyrtagaren betalar en bokningsavgift vid betalning av hyra.