Å leie
Leieforespørsler
Å sende en leieforespørsel

Hvordan sende leieforespørsel og hva det vil si

Oppdatert over en uke siden

For å sende en leieforespørsel må du først gå inn på annonsen for den tingen som du ønsker å leie. Velg leieperiode i kalenderen ved å først trykke på den første dagen av perioden, for så å velge siste dag. Da vil hele perioden automatisk bli valgt. Du skal med andre ord kun velge start og slutt på perioden, ikke markere alle dager individuelt.

Dersom du ikke allerede har en konto eller er utlogget, vil du få opp en rute for å logge inn eller registrere et konto når du skal sende leieforespørselen. Man må ha et konto for å sende forespørsler.

Du forplikter deg ikke til noe ved å sende en leieforespørsel. Vi anbefaler derfor å gjerne sende flere leieforespørsler dersom det finnes flere i ditt område som leier ut det du trenger. Da øker sjansene for å få et raskt og positivt svar. Vi har også sett at om man sender en melding til utleier (dette kan du gjøre fra leieforespørselen), så øker dette også sjansene for raske svar.

Når utleier godkjenner din leieforespørsel går du inn i forespørselen for å betale for leien. En bestilling blir gjort ved betaling, dette innebærer at dagene blir reservert for deg og kanselleringsvilkårene begynner å gjelde. Betalingen går inn på et konto hos oss og betales ikke ut til utleier før leien er ferdig.