Å leie
Administrer bestillinger
Hvor legger jeg inn rabattkoden?

Slik registrerer du en rabattkode

Oppdatert over en uke siden

Rabattkoder registrerer du på denne siden: https://www.hygglo.no/codes. Legg inn koden i kodefeltet og trykk på bruk. Da oppdateres din saldo på din Hygglo-konto.

Rabattkode

Bruker du appen finner du siden for rabattkoder i din profil.

Når du så betaler for din neste leie, betaler du for leien automatisk med din saldo og et eventuelt resterende beløp betaler du som vanlig med kort. Om leieprisen er mindre enn ditt saldo, har du igjen resterende saldo på din konto som kan brukes ved et senere tilfelle.

NB! Det er viktig å registrere rabattkoder til kontoen før man betaler, rabattkoder kan ikke legges til etter betaling.