Opprett annonse

Her finner du informasjon om hvordan du legger opp en annonse på Hygglo

Renate avatar
Skrevet av Renate
Oppdatert over en uke siden

Så gøy at du vil bli utleier på Hygglo! Start i dag, det koster ingenting å legge opp annonser på Hygglo, vi tar kun betalt en provisjon når du har leid ut noe. Mer info om pris finner du her.

Opprett annonse på hjemmesiden

Gå til denne siden for å opprette en annonse. Du kan navigere deg hit ved å trykke på den grønne knappen på startsiden hvor det står "Lei ut". Dersom du ikke er innlogget, vil du få beskjed om å logge inn/registrere en konto når du trykker på knappen for å publisere annonsen.

Er du på hjemmesiden via mobil åpner du hamburgermenyen øverst til venstre for å finne "Lei ut".

Opprett annonse i appen

Gå til + -tegnet i menyen i appen for å legge opp en ny annonse. Dersom du ikke har en konto, eller hvis du er logget ut, må du først opprette en konto/logge inn for å opprette en annonse.

Innhold

Når du oppretter en annonse på Hygglo, må du fylle ut følgende informasjon:

Kategori

Velg en kategori for tingen du vil leie ut. Hvis du ikke finner en passende kategori, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne en bra kategori for ditt leieobjekt. Hvis kategorien mangler, kan vi også opprette den. Det er kun mulig å plassere leieobjektet i en kategori.

Beskrivelse

Ta deg tid til å skrive en detaljert beskrivelse av tingen du vil leie ut. En god beskrivelse består av en tydelig overskrift og en detaljert annonsetekst som inneholder informasjonen som en leietaker ønsker å vite for å avgjøre om tingen er riktig for hens formål. Informasjon som størrelse, vekt og alder kan være bra å ta med. Hvis det finnes noen begrensninger, feil eller skader så må du informere om dette.

Bilder

Legg til bilder der tingen din er godt synlig. Vi ser at annonser med flere bilder ofte er mer populære enn annonser med kun et bilde. Vår anbefaling er å ha bilder av tingen din i stedet for offisielle produktbilder fra produsenten, da leietakeren ønsker å se nøyaktig det produktet som leies ut.

Ta gjerne en titt på del 1 av utleierskolen vår for mer informasjon og tips om beskrivelse og bilder.

Utleveringssted

Velg stedet eller stedene der du har muligheten til å levere ut leieobjektet. For eksempel kan det være hjemmeadressen din eller på jobben. Det er viktig at du kun skriver inn adresser der du faktisk kan levere ut. Når en leietaker sender en leieforespørsel, ser du der hvilken adresse leietakeren ønsker å hente fra. Hvis du ikke har mulighet til å overlevere tingen på den adressen på det tidspunktet, er det viktig at du informerer om dette umiddelbart før du godkjenner, slik at leietakeren kan bestemme om hen har mulighet til å hente på din alternative adresse.

Mer info om dette finner du i del 2 av utleierskolen.

Kanselleringsvilkår

Velg kanselleringsvilkår som passer deg best. De fleste velger fleksible kanselleringsvilkår, noe som er best for leietakeren. Når du velger kanselleringsvilkår, vil du kunne se en kort beskrivelse av vilkårene.

Pris

Vi har en prisanbefaling for hver kategori. Det kan være en god ide å sette prisene rundt prisanbefalingen du får, hvis du legger ut ting til en mye høyere pris, kan det påvirke antall leieforespørsler du får hvis du er mye dyrere enn andre utleiere i nærheten. Det er imidlertid alltid bra å tenke på tilstand og merke når du setter prisene. Leier du ut en mye bedre ting enn andre utleiere, kan det likevel være verdt å sette en litt høyere pris. Pris kan alltid justeres i ettertid på annonsene dine og også direkte i en leieforespørsel før leietaker betaler.

Verdi av leieobjektet

Det siste vi etterspør når du skaper en annonse er verdien av den tingen du ønsker å leie ut. Mer informasjon om hvorfor du må angi en verdi finner du her.