Deaktivere en annonse

Slik deaktiverer du en annonse på Hygglo

Oppdatert over en uke siden

På hjemmesiden på desktop & mobil

Gå til dine annonser og klikk deg inn på den annonsen du ønsker å deaktivere. Scroll ned til du ser denne bryteren:

Klikk på bryteren for å deaktivere annonsen. Du vil da få opp en rute som spør om du er sikkert på at du ønsker å deaktivere annonsen. Velger du ja vil annonsen deaktiveres. Dette betyr at den ikke lenger vil vises på Hygglo og folk kan dermed ikke sende nye leieforespørsler på annonsen.

I appen

I appen går du først til din profil hvor du så går inn på listen over dine annonser. Gå inn på den annonsen du ønsker å deaktivere. Bryteren finner du rett under bildene. Trykk på den for å deaktivere annonsen.

Husk! Deaktivering av annonser vil ikke påvirke eksisterende leieforhold som er satt opp før deaktiveringen skjedde.