Offentlig profil

Offentlig profil av utleier med bio, vurderinger, annonser og statistikk

Renate avatar
Skrevet av Renate
Oppdatert over en uke siden

Alle utleiere har en offentlig profil som er synlig på vår hjemmeside på desktop og mobil. Den offentlige profilen er per dags dato ikke tilgjengelig i vår app.

For å komme til din offentlige profil går du til hygglo.no for så å logge inn og fra menyen finner du et alternativ for "Offentlig profil". Fra annonsene kan du komme til utleieren offentlige profil ved å trykke på navnet til utleier.

På den offentlige profilen ser man alle vurderinger en utleier har fått, alle publiserte annonser, statistikk samt en liten beskrivelse om utleier. Det finnes også en knapp for å dele profilen på Facebook. Beskrivelsen du ønsker skal være synlig på din offentlige profil legger du inn under "Endre profil".

Viktig å tenke på i forhold til beskrivelsen:

Beskrivelsen på den offentlige profilen er skapt for å kunne gi en lite introduksjon til deg selv for potensielle leietakere. Den er ikke skapt som en plass å legge inn sine egne leievilkår, da den per dags dato ikke finnes tilgjengelig i appen. Bruker man derfor beskrivelsen til å dele egne leievilkår finnes det en risiko for at leietakere ikke får med seg disse vilkårene.