Opprette konto

Hvordan oppretter du en konto på Hygglo?

Oppdatert over en uke siden

På nettsiden

Det finnes noen ulike veier å gå for å opprette en konto på Hygglo. Fra startsiden trykk på knappen der det står Logg inn. Du vil da få opp en rute som gir deg mulighet til å enten logge inn eller registrere en konto. For å opprette en konto bruker du BankID.

Du trenger ikke en konto for å søke etter ting å leie, så du kan først finne det du leter etter før du skaper en konto. Når du har funnet en ting du ønsker å leie kan du sende en leieforespørsel. Du vil da få opp samme rute som ber deg enten logge inn eller registrere deg.

På mobil

På hjemmesiden på mobil går du inn på menyen og trykker der det står Logg inn. Da får du opp ruten for å logge inn eller registrere konto. Fra annonsen av den tingen du ønsker å leie får du opp ruten når du enten sender en melding til utleier eller sender en leieforespørsel.

I appen

Trykk på Logg inn for å logge inn eller registrere en ny konto. Du skaper kontoen med BankID.

Registreringsskjema

I registreringsskjemaet må du fylle inn i dine kontaktopplysninger (det er viktig at disse opplysningene er korrekte, å legge inn falske kontaktopplysninger er et brudd på våre brukervilkår).

Obs! Telefonnummer må være et norsk telefonnummer på Hygglo.no og svensk på Hygglo.se.

Navn hentes fra BankID, er det feil eller ønsker du å fjerne noen mellomnavn så hør av deg til oss så løser vi det.