Sirkelsag

Viktig å tenke på når du leier en sirkelsag

Oppdatert over en uke siden

Viktig å tenke på når du leier en sirkelsag:

• Dersom styreskinnen er inkludert i leien, sørg for at du bruker den riktig slik at du ikke sager i den. Sjekk med utleier hvordan du bruker akkurat denne styreskinnen.

• Sag kun i tre og sørg for at det ikke finnes spiker, skruer eller andre harde gjenstander i det du sager.

• Sjekk med utleier hvilke sagblad som er inkludert. Hvis du skal sage mye, er et grovtannet blad å foretrekke, mens ønsker du å lage fine kutt, er et fintannet blad å foretrekke. Et fintannet blad kan imidlertid slites ut unødvendig mye hvis du bruker det for å skjære masse, så sørg for å ha rett blad til jobben du skal gjøre.

• Ikke bruk for mye trykk, la sagen heller jobbe seg gjennom materialet. Hvis du bruker for mye trykk, kan bladet bli for varmt og motstanden kan bli for mye slik at motoren får i stykker.