Å leie ut
Administrer bestillinger
Kansellere en bestilling & tilbakebetale leietakeren

Hvordan kansellerer man som utleier en bestilling?

Oppdatert over en uke siden

Det er kun dersom leietakeren kansellerer at kanselleringsvilkårene gjelder. Når en utleier kansellerer, vil hele leiebeløpet, inkludert bestillingsavgiften vår, bli refundert til leietakeren.

Må du som utleier kansellere en leie av en eller annen grunn, har leietaker alltid rett til full refusjon. Det er derfor viktig at det er du som kansellerer. Hvis leietakeren avbestiller, vil kanselleringsvilkårene gjelde og da er det ikke sikkert at leietakeren får full tilbakebetaling.

Avbestilling via appen

Gå inn i bestillingen og trykk på hamburgermenyen nederst til venstre. Trykk på "Tilbakebetale utleien" for å kansellere og tilbakebetale leietakeren.

Avbestilling via hjemmesiden på desktop

Gå inn i bestillingen og trykk på den røde knappen der det står "Tilbakebetale leie" for å kansellere og tilbakebetale leietakeren.

Avbestilling via hjemmesiden på mobil

Gå inn i bestillingen og trykk på den røde knappen der det står "Tilbakebetale leie" for å kansellere og tilbakebetale leietakeren.