Olen saanut vuokrauspyynnön, mitä nyt?

Mitä tietoja löydät vuokrauspyynnöstä ja miten etenet?

Päivitetty yli viikko sitten

Saat ilmoituksen vuokrauspyynnöstä joko sovellukseen tai tekstiviestillä. Löydät vuokrauspyyntösi varauksistasi "Pyynnöt" välilehdestä. Vuokrauspyynnöstä saat seuraavat tiedot:

• Vuokrauksen ajankohta.

• Varausnumero - Tämä on hyvä ottaa ylös siltä varalta, jos tarvitset apua varauksen kanssa. Tulemme mitä luultavimmin kysymään sinulta varausnumeroa, jotta pystymme löytämään vuokrauksen järjestelmästä.

• Vuokrahinta - Ilmoitettu hinta on kokonaissumma vuokrauksesta, johon luetaan mukaan vuokrahinta ja varausmaksu. Tiesitkö, että pystyt manuaalisesti muokkaamaan vuokrauspyynnön hintaa sovelluksessa ennen kuin asiakas maksaa?

• Asiakastiedot - Koko nimi ja yhteystiedot tulevat esille kun vuokraus on maksettu. Arvostelut aikaisemmista vuokrauksista ovat myös näkyvillä. Näet asiakkaan profiilin arvosteluilla sovelluksesta.

• Tuotetiedot ja linkki julkaisuun.

• Tilannepäivitys vuokrauksesta.

• Viestikenttä, jonka avulla voi lähettää viestejä asiakkaalle.

• Etenemistaulukko - näyttää vuokrauksen eri vaiheet käy läpi ja näyttää missä vaiheessa oma vuokrauksesi menee aivan alusta loppuun asti.

• Painike hyväksyä tai hylätä pyyntöjä. Sovelluksesta löydät painikkeita, joista voit valita joko hyväksyä tai hylätä vuokrauspyyntöjä. Hyväksymispainike löytyy alhaalta, kun taas hylkäyspainike viestin vasemmalta puolelta.

Vastaa vuokrauspyyntöön

Kun saat vuokrauspyynnön, siirry pyyntöön ja vastaa siihen lähettämällä viesti asiakkaalle. Voit tällöin päättää joko hyväksyä tai hylätä vuokrauspyynnön. On parempi aina vastata pyyntöihin viestillä, vaikka et pystyisi vuokraamaan tuotetta valitulla ajankohdalla.

Miksi yhteystiedot ovat piilotettu chatissa?

Yhteystiedot ovat automaattisesti jaettu vuokraajan ja vuokranantajan välillä sen jälkeen, kun vuokraus on maksettu. Yhteystietoja ei jaeta ennen kuin vuokraus on maksettu. Syyt tähän ovat:

• Käyttäjät eivät halua puheluita tuntemattomista numeroista.

• On hyödyllistä säilyttää kaikki keskustelut meidän järjestelmässämme mikäli tuotteelle käy vahinko.

• Taataksemme turvallisuuden.

• Henkilöt, jotka yrittävät soittaa toisilleen ennen kuin vuokraus on maksettu rikkovat meidän §3.3 ehtoa. Mikäli ehtoa rikotaan tahallisesti, henkilöt voidaan estää palvelustamme §2.3 ehdon mukaisesti.