Kaikki kokoelmat
Vuokraa tavaroita
Miten lisään alennuskoodin?

Miten lisään alennuskoodin vuokraukseen?

Päivitetty yli viikko sitten

Voit rekisteröidä alennuskoodin täältä. Kirjoita koodi sille tarkoitetulle kohdalle ja paina painiketta ''käytä''. Näin Hygglo-tilisi saldo päivittyy.

Mikäli käytät sovellusta, löydät sivuston kupongeille profiilistasi.

Kun maksat vuokrauksen, summa käytetään automaattisesti tililtäsi. Mikäli vuokrauksen hinta on pienempi kuin kuponki, tilillesi jää erotus seuraavaa vuokrausta varten.

Huom! On tärkeää rekisteröidä koodi ennen vuokrauksen maksamista, sillä alennuskoodia ei voi käyttää mikäli vuokraus on maksettu.