Vuokrausilmoituksen luominen

Täältä löydät ohjeet vuokrausilmoituksen luomiseen

Päivitetty yli viikko sitten

Olemme iloisia siitä, että harkitset tavaroidesi vuokraamista Hygglossa! Ilmoitusten jättäminen on ilmaista ja veloitamme ainoastaan provision silloin, kun olet vuokrannut jotain, joten aloita vuokraus jo tänään! Lisätietoa hinnoittelusta löytyy täältä.

Jätä ilmoitus nettisivujen kautta

Siirry tälle sivulle luodaksesi vuokrausilmoituksen. Pääset jättämään ilmoituksen klikkaamalla vihreää painiketta, jossa lukee "jätä ilmoitus". Jos et ole tässä kohtaa vielä kirjautunut sisään, sinua pyydetään joko luomaan tili tai kirjautumaan sisään.

Jos avaat selaimen kännykällä, sivuston vasemmassa yläkulmassa olevasta hampurilaisvalikosta löydät kohdan, josta voit luoda uuden ilmoituksen.

Jätä vuokrausilmoitus sovelluksen kautta

Klikkaa + merkistä sovelluksen menusta, jotta pääset jättämään vuokrausilmoituksen. Mikäli sinulla ei ole vielä käyttäjätiliä tai olet kirjautunut ulos, sinun täytyy ensin luoda käyttäjätili tai kirjautua sisään.

Sisältö

Kun jätät ilmoituksen Hygglossa, on muutamia asioita joita sinun kannattaa kirjoittaa:

• Kategoria

Valitse kategoria tuotteelle, jota haluat vuokrata. Mikäli et löydä sopivaa kategoriaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme sinua löytämään sopivan kategorian tuotteellesi. Jos tuotteelle ei löydy ollenkaan kategoriaa, voimme myös luoda uuden sitä varten. Tuotteen voi lisätä vain yhteen kategoriaan kerrallaan.

• Kuvaus

Varaa aikaa tuotteen kuvauksen kirjoittamiseen. Hyvän kuvaukseen sisältyy selkeä otsikko ja yksityiskohtainen teksti, joka sisältää kaikki asiakkaalle hyödylliset tiedot. Tällaisiin tietoihin kuuluu esimerkiksi koko, paino ja tuotteen ikä. Mikäli tuotteen käyttöön liittyy jonkinlaisia rajoituksia, kuten virheitä tai jälkiä, tulee niistä mainita.

• Kuvat

Lisää sellaisia kuvia, jossa tuotteesi näkyy selkeästi. Olemme huomanneet, että ilmoitukset, joissa on useampi kuva ovat suositumpia verrattuna ilmoituksiin, joissa on vain yksi kuva. Suosittelemme ottamaan kuvia tuotteesta itse, valmistajan alkuperäisten kuvien sijaan. Tämä auttaa vuokraajaa näkemään minkälaisessa kunnossa tuote on tällä hetkellä.

• Toimituspaikka

Valitse paikka tai paikat, joihin voit toimittaa tuotteen. Se voi olla esimerkiksi työpaikkasi ja kotiosoitteesi. On tärkeää, että lisäät vain sellaisia osoitteita, joihin pystyt toimittamaan tuotteen. Kun vuokraaja lähettää sinulle vuokrauspyynnön, näet mistä osoitteesta hän haluaa hakea tuotteen. Mikäli et pysty toimittamaan tuotetta asiakkaan toivomalle sijainnille, on tärkeää, että kerrot tästä heille mahdollisimman pian. Tästä tulisi keskustella ennen vuokrauspyynnön hyväksymistä, jotta vuokraaja voi päättää haluaako hän edelleen vuokrata tuotteen eri sijainnista.

• Peruutusehdot

Valitse sinulle sopivimmat peruutusehdot. Suurin osa vuokranantajistamme valitsee joustavat peruutusehdot, jotka ovat parhaimmat vuokraajan kannalta. Kun valitset peruutusehdot, näet lyhyet kuvaukset jokaisesta vaihtoehdosta.

• Hinta

Meillä on hintasuositus kaikille kategorioille ja suosittelemme käyttämään niitä apuna hinnoittelussa! Jos laitat korkeamman hinnan verrattuna muihin saman kategorian tuotteisiin, saattaa se vaikuttaa siihen, montako vuokrausta saat. On kuitenkin hyvä ottaa tuotteen kunto ja merkki huomioon hintaa päättäessä. Samoin jos tuotteesi on todella hyvässä kunnossa, voi olla järkevää laittaa korkeampi hinta. Hintaa pystyy aina muokkaamaan jälkikäteen ilmoituksissa ja suoraan vuokrauspyynnössä ennen kuin asiakas maksaa.

• Tuotteiden arvo

Viimeinen asia, joka sinun täytyy ilmoittaa on tuotteen arvo. Löydät lisätietoa täältä.