Ilmoituksen poistaminen

Miten ilmoitus poistetaan? Täältä löytyy ohjeet!

Päivitetty yli viikko sitten

Tällä hetkellä ilmoituksia pystyy poistamaan vain sovelluksen kautta eli niiden poistaminen ei ole mahdollista nettisivujen kautta.

Voit poistaa ilmoituksen menemällä profiiliisi ja siirtymällä kaikkiin ilmoituksiin. Valitse sieltä ilmoitus, jonka haluat poistaa ja selaa sivua alas punaiseen painikkeeseen asti, jossa lukee "poista ilmoitus".

Ennen kuin pystyt poistamaan ilmoituksen, tulee se poistaa näkyviltä. Kun ilmoitus on piilotettu, pystyt klikkaamaan "poista ilmoitus" napiia, jolloin näytöllesi ilmestyy ikkuna, joka kysyy oletko varma tästä. Paina OK ja poista ilmoitus.