Ilmoituksen piilottaminen

Miten otan ilmoitukseni pois näkyvistä? Täältä löydät ohjeet siihen!

Oona Hosia avatar
Tekijä: Oona Hosia
Päivitetty yli viikko sitten

Nettisivuilta ja mobiilista

Mene ilmoituksiin ja klikkaa ilmoituksesta, jonka haluat ottaa pois näkyvistä. Selaa alas ja vaihda se tästä napista:

Klikkauksen jälkeen näytöllesi ilmestyy pop-ilmoitus, joka kysyy mikäli olet varma päätöksestäsi. Jos valitset kyllä, ilmoitus piilotetaan. Tämä tarkoittaa sitä, että se ei ole enää näkyvissä Hygglossa ja ihmiset eivät näin ollen voi lähettää siihen ilmoitukseen sinulle uusia vuokrauspyyntöjä.

Sovelluksessa

Siirry sovelluksessa profiiliisi, josta tämän jälkeen tuotelistaukseen. Mene ilmoitukseen, jonka haluat ottaa pois näkyvistä. Painike löytyy kuvien alapuolelta. Paina sitä ottaaksesi ilmoitukset pois näkyvistä.

Muista! Ilmoitusten piilottaminen ei vaikuta muihin olemassa oleviin vuokrauksiin tai niihin, jotka on tehty ennen kuin ilmoitus piilotettiin.