Hygglosta
Julkinen profiili

Tavaran omistajien profiilista löydät bion, arvosteluja, julkaisuja ja tilastoja.

Oona Hosia avatar
Tekijä: Oona Hosia
Päivitetty yli viikko sitten

Kaikilla, ketkä vuokraavat tavaroitaan Hygglon kautta, on julkinen profiili. Tällä hetkellä julkinen profiili ei ole näkyvissä sovelluksessamme, mutta löydät profiilit esimerkiksi nettisivujemme kautta.

Löydät tavaroiden omistajien profiilit joko menusta tai julkaisusta klikkaamalla nimeä. Profiileissa näkyy kaikki saadut arvostelut, julkaisut, tilastot sekä lyhyt kuvaus tavaran omistajasta. Täältä löytyy myös painike, jota klikkaamalla profiilin voi jakaa Facebookiin!

Julkisen profiilin kuvaus on luotu sitä varten, että voit antaa pienen esittelyn itsestäsi potentiaalisille asiakkaille. Kerro vaikka lempiharrastuksistasi!