Vuokrauspyynnön hinnan muuttaminen

Täältä löydät ohjeet siihen, kuinka voit muuttaa vuokrapyynnön hintaa tavaranomistajana.

Oona Hosia avatar
Tekijä: Oona Hosia
Päivitetty yli viikko sitten

Vuokrahinnan muokkaaminen sovelluksessa on mahdollista esimerkiksi siinä tilanteessa, että olet sopinut jostain tietystä alennuksesta. Avaa vain vuokrauspyyntö ja klikkaa hintaa. Pystyt näin muokkaamaan tietyn vuokrauksen hintaa manuaalisesti.

Hinnan muuttaminen ei vaikuta muihin varauksiin tai olemassa olevaan ilmoitukseen. Hintaa ei pysty vaihtamaan enää sen jälkeen, kun asiakas on maksanut. Tämän takia on tärkeää päivittää hinta ennen maksamista.

Kun muutat hintaa, muokkaa se sovitun hinnan mukaisesti. Varausmaksu lisätään automaattisesti asiakkaan maksamaan hintaan.