Hygglosta
Kuinka Hygglo toimii (lyhyesti)

Täältä löydät tiivistelmät siitä, kuinka Hygglo toimii puolin ja toisin.

Oona Hosia avatar
Tekijä: Oona Hosia
Päivitetty yli viikko sitten

Tavaroiden vuokraaminen muilta:

1. Etsi ilmoitus, josta olet kiinnostunut ja valitse tarvitsemasi päivämäärät.

2. Muista luoda itsellesi käyttäjätili rekisteröitymällä pankkitunnuksillasi ja lähetä sen jälkeen vuokrauspyyntö (pyyntö ei ole sitova).

3. Tavaran omistaja joko hyväksyy tai hylkää pyynnön. Ilmoitus hyväksymisestä tulee sovelluksen kautta tai tekstiviestillä, jos käytössäsi on nettiselain.

4. Maksu tulee suorittaa pankkikortilla.

5. Sovi tavaran omistajan kanssa mihin tavara luovutetaan ja palautetaan.

Jos laitat tavaroita vuokralle:

1. Jätä yksi tai useampi ilmoitus.

2. Kun saat vuokrauspyynnön, hyväksy tai hylkää se.

3. Kun vuokraaja on suorittanut maksun, varaus vahvistuu ja vakuutus astuu voimaan vuokrauksen ajaksi.

4. Sovi yhdessä vuokraajan kanssa chatin kautta mihin tavara luovutetaan ja palautetaan.

5. Maksu suoritetaan tilillesi, kun tavara on palautettu.

6. Hygglo veloittaa 20 % provision toteutuneista vuokrauksista (50 % dronen ja sen lisävarusteiden vuokrauksista). Vuokraaja maksaa varausvahvistuksen yhteydessä myös tavaran maksun.