At leje
Lejeanmodninger
At sende en lejeanmodning

Hvordan man sender en lejeanmodning, og hvad det betyder

Opdateret over en uge siden

For at sende en lejeanmodning skal du først indtaste annoncen for den ting, du vil leje. Vælg lejeperiode i kalenderen ved først at trykke på den første dag i perioden og derefter vælge den sidste dag. Så vælges hele perioden automatisk. Med andre ord, vælg kun den første og sidste dag i perioden, ikke marker alle dage individuelt.

Hvis du ikke allerede har en konto eller er logget ud, får du en pop-up til at logge ind eller registrere en konto, når du sender lejeanmodningen. Du skal have en konto for at sende anmodninger.

Du forpligter dig ikke til noget ved at indsende en lejeanmodning. Vi anbefaler derfor, at du sender flere lejehenvendelser, hvis der er flere i dit område, som udlejer det, du har brug for. Dette øger chancerne for at få et hurtigt og positivt svar. Vi har også set, at hvis du sender en besked til udlejer (det kan du gøre fra lejeanmodningen) øger dette også chancen for hurtige svar.

Når udlejer godkender din lejeanmodning, indtaster du anmodningen om at betale lejen. Der foretages en reservation ved betaling, hvilket betyder, at dagene er reserveret til dig og afbestillingsvilkårerne træder i kraft. Betalingen går ind på en konto hos os og udbetales først til udlejer, før lejen er klar.