At udleje
Kundeservice
Skader på udlejede ting
Opdateret over en uge siden

Har lejeren informeret dig om en skade på den udlejede ting? Det første du så skal gøre er at arrangere returneringen af ​​tingen og så gennemgå den sammen med lejeren ved tilbagelevering. Få gerne så mange oplysninger som muligt fra lejer vedrørerende hvordan skaden er sket.

Hvis du ikke allerede har sat dig ind i forsikringen, anbefaler vi, at du tjekker de forskellige forsikringsbetingelser ud, så du ved, hvad der gælder for din genstand:

Anmeld en skade til forsikringen

Skader skal anmeldes til Omocom, så snart den forsikrede er blevet bekendt med skaden. Tilmelding sker via et link du modtager fra Hygglo. Kontakt supporten på hej@hygglo.dk for at få dit unikke link til at anmelde en skade. Angiv venligst bookingnummeret på lejen, hvor skaden er sket, når du kontakter os, da vi skal vide dette for at kunne give dig det korrekte link.