At udleje
Administrering
Hvordan fungerer betalingen af leje?

Information til udlejere vedrørende betaling af leje

Opdateret over en uge siden

Når en udlejer har fået en lejeanmodning godkendt, er det tid til at betale for at booke. Før betaling er der ikke tale om en reservation, hvilket betyder, at andre stadig kan sende lejeanmodninger på samme dato. Datoerne bliver således ikke låst, før lejer har betalt. Når lejen er betalt, vil reservationens status blive opdateret i bookingen, så du kan se, at lejen er indbetalt til os.

Betaling sker med kort. På nuværende tidspunkt har vi ikke mulighed for at tilbyde Mobilepay eller andre løsninger, men det er noget vi håber at få på plads senere.

Det er vigtigt, at betaling sker via Hygglo, ellers gælder vores forsikring ikke, og vi kan ikke hjælpe, hvis noget skulle gå galt under udlejningen, da lejen ikke er en Hygglo-leje, hvis den ikke betales via Hygglo. Det overtræder også vores vilkår at opkræve leje uden for platformen.

Oplever kunden problem med betaling?

Bed kunden om at kontakte os, så vil vi undersøge det og forsøge at hjælpe, så vi kan få betalingen til at gå igennem.

Har kunden fået en rabatkode af dig?

Rabatkoder skal registreres på lejers konto inden betaling. Det gør lejeren her: https://www.hygglo.dk/codes. Rabatter kan ikke anvendes efter betaling.