At udleje
Lejeanmodninger
Jeg har modtaget en lejeanmodning, hvad nu?

Hvilke oplysninger finder du i din lejeanmodning, og hvad gør du nu?

S
Skrevet af Simone Friisbæk
Opdateret over en uge siden

Når nogen har sendt dig en lejeanmodning, får du besked om dette, enten via en notifikation fra appen eller på SMS. Du finder dine lejeanmodninger under dine bookinger under "Forespørgsler". I lejeanmodningen kan du se følgende detaljer:

• Lejeperiode.

• Bookingnummer – Det kan være godt at notere bookingnummeret, hvis du har brug for hjælp fra os vedrørende en udlejning. Vi bruger nemlig bookingnummeret til at finde den aktuelle udlejning i vores system.

• Pris for lejen - Den angivne pris er den samlede lejepris inklusive vores bookinggebyr. Vidste du, at du som udlejer manuelt kan opdatere prisen i en lejeanmodning via appen, inden lejer betaler!

• Oplysninger om lejer - Fulde navn og kontaktoplysninger vises efter lejen er betalt. Anmeldelser fra tidligere lejemål vises også. I appen kan du se lejers profil med alle anmeldelser.

• Produktinformation med et link til annoncen.

• Statusopdateringer om lejen.

• Meddelelsesfelt til at sende beskeder til lejeren.

• Fremskridtsindikator - viser de forskellige trin, som en leje gennemgår, og hvor du er i processen, fra anmodning til vurdering af den gennemførte leje.

• Knap til at godkende eller annullere anmodning. I appen finder du knappen til godkendelse i bunden, mens knappen for afslag er tilgængelig, hvis du trykker på knappen placeret til venstre for beskedfeltet.

Besvar en lejeanmodning

Når du modtager en lejeanmodning, er det vigtigt, at du går ind og besvarer anmodningen ved at sende en besked til lejer, afslå eller godkende anmodningen. Selvom du ikke har mulighed for at leje til det ønskede tidspunkt og skal takke nej, er det svar bedre end slet intet svar.

Hvorfor censoreres kontaktoplysninger i chatten?

Kontaktoplysninger deles automatisk, når en reservation betales, og før det tillader vi ikke deling af kontaktoplysninger. Der er flere grunde til, at vi har valgt at gøre det:

• De, der har valgt at bruge Hygglo, ønsker ofte ikke at blive ringet op til - det gælder både udlejere og lejere.

• I tilfælde af en konflikt er det godt, hvis alt det, parterne er blevet enige om, bliver gemt.

• Det er for vores brugeres sikkerhed.

• De fleste, der forsøger at få et opkald/ringe op, gør det i strid med §3.3 i vores brugerbetingelser. Hvis vi vurderer, at en person gør det bevidst, kan han eller hun blive blokeret i overensstemmelse med §2.3 i vores vilkår og betingelser.

Når det er sagt, håber vi, at du synes, vi tilbyder en god service og vil meget gerne have feedback på, hvis du mener, at vi kan gøre endnu mere for at beskytte dig og dine kontaktoplysninger!