Opret en annonce

Her finder du information om, hvordan du opretter en annonce på Hygglo

S
Skrevet af Simone Friisbæk
Opdateret over en uge siden

Dejligt at du vil være udlejer hos Hygglo! Start i dag, det koster ikke noget at oprette annoncer på Hygglo, men vi opkræver kommission, når du har udlejet noget. Mere info om pris kan findes her.

Opret en annonce på hjemmesiden

Gå til denne side for at oprette en annonce. Du kan navigere her ved at trykke på den grønne knap på hjemmesiden, hvor der står ”Opret opslag”. Hvis du ikke er logget ind, får du besked om at logge ind/registrere en konto, når du trykker på knappen for at oprette en annonce.

På mobilhjemmesiden åbner du menuen øverst til venstre for at finde ”Opret opslag”.

Opret en annonce i appen

Gå til + tegnet i menuen i appen for at en ny annonce. Hvis du ikke har en konto, eller hvis du er logget ud, skal du først oprette en konto / logge ind for at oprette en annonce.

Indhold

Når du opretter en annonce på Hygglo, er der et par forskellige ting, du skal udfylde.

Kategori

Vælg en kategori for den ting, du vil leje ud. Finder du ikke en passende kategori, kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at finde en god kategori til netop din ting. Hvis kategorien mangler, kan vi så også oprette den. Det er kun muligt at sætte en ting i én kategori.

Beskrivelse

Tag dig tid til at skrive en detaljeret beskrivelse af den ting, du ønsker at leje ud. En god beskrivelse består af en tydelig overskrift og en detaljeret annoncetekst, der indeholder de oplysninger, som en lejer skal kende for at kunne beslutte, om det er den rigtige ting til hans/hendes formål. Oplysninger som størrelse, vægt og alder kan være gode at have med. Hvis der er begrænsninger, fejl eller skader, skal du informere os om dette.

Billeder

Tilføj billeder, hvor din ting ser så godt ud som muligt. Vi ser, at multi-billede-annoncer ofte er mere populære end enkelt-billed-annoncer. Vores anbefaling er at have billeder af din ting i stedet for officielle produktbilleder fra producenten, da den der udlejer gerne vil se præcis det produkt der bliver udlejet.

Tjek gerne del 1 af vores udlejeskole for mere information og tips om beskrivelse og billeder.

Afbestillingsvilkår

Vælg den afbestillingspolitik, der passer bedst til dig. De fleste vælger fleksible afbestillingsvilkår, hvilket er bedst for lejeren. Når du vælger afbestillingsvilkår, kan du også se en kort beskrivelse af vilkårene.

Pris

Vi har en prisanbefaling for hver kategori. Det kan være en god idé at sætte dine priser omkring den prisanbefaling du får, hvis du lægger dine ting ud til en meget højere pris, kan det påvirke antallet af lejeanmodninger du får, hvis du er meget dyrere end andre udlejere i nærheden. Det er dog altid godt at tænke på stand og brand, når du sætter dine priser. Udlejer du en bedre ting end andre, kan det alligevel betale sig at sætte en lidt højere pris. Pris kan altid justeres efterfølgende på dine annoncer og også direkte i en lejeanmodning inden lejer betaler.

Genstandens værdi

Det sidste, du skal angive, når du opretter en annonce, er en cirka værdi af den ting, du lejer ud.