MitID

Opdateret over en uge siden

For at leje eller udleje noget skal du bruge MitID - det er til for, at alle brugere føler sig trygge på platformen. Du behøver dog ikke MitID for at se annoncer og se tilgængeligheden af ​​de forskellige ting i bookingkalenderen.

Vi bruger MitID, fordi det er en enkel og sikker måde for alle at vide, hvem de kommunikerer med.

Det er trygt og sikkert at registrere en konto med MitID. Opret en konto hos Hygglo i dag!