Ting i nærheden af dig
Opdateret over en uge siden

40 % af dem, der lejer via Hygglo, synes, at det vigtigste er, at tingene er tæt på. Næstvigtigste ting var, at priserne er overkommelige.

De fleste af Hygglos udlejninger foregår inden for 1 km, men det varierer lidt alt efter, hvad for en udlejningsting, der er tale om. Lejere er ofte mere villige til at tage længere for at hente tagbokse end boremaskiner. Har du noget derhjemme, som du kan leje ud? Jo flere ting der er hos Hygglo, jo tættere på er det, når du har brug for det.