Opret konto

Hvordan opretter du en konto på Hygglo?

Opdateret over en uge siden

På hjemmesiden

Der er et par forskellige måder at oprette en konto på Hygglo på. Fra startsiden skal du trykke på knappen, der siger Log ind. Du vil herefter have mulighed for enten at logge ind på en eksisterende konto eller registrere en ny konto. For at oprette en konto skal du bruge MitID.

Du behøver ikke at have en konto for at søge efter ting til leje, så du kan finde det, du leder efter, inden du opretter en konto. Når du har fundet en ting, du vil leje, kan du sende en lejeanmodning. Du vil derefter se en boks, hvor du bliver bedt om enten at logge ind eller registrere dig.

På mobilen

På hjemmesiden på mobilen skal du gå til menuen og trykke hvor der står Log ind, hvorefter popper en boks op, hvor du kan logge ind eller registrere en konto. Fra annoncen for den ting, du ønsker at leje, vil du se boksen, når du enten sender en besked til udlejer eller sender en lejeanmodning.

I appen

Tryk på Log ind for at logge ind eller registrere en ny konto. Du opretter kontoen med dit MitID.

Registreringsformular

I registreringsformuleringen skal du udfylde dine kontaktoplysninger (det er vigtigt at de oplysninger du giver er korrekte. Hvis du indtaster forkerte kontaktoplysninger overtræder du vores brugsbetingelser).

Bemærk! Telefonnummer kan kun være et dansk telefonnummer på Hygglo.dk.

Navne hentes direkte fra dit MitID, hvis det er forkert eller ønsker du at slette nogle af dine mellemnavne, så kontakt os, så ordner vi det.